Groep 5 - 6

RSS
Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Onze musical Afgelopen donderdag toonden wij onze jaarlijkse musical... Lees meer»
Filosoferen in het museum Op vrijdag heeft een groep leerlingen uit groep 5-8 gefilosofeerd over en met kunst. De leiding ... Lees meer»
Voorbereidingen voor de musical De kinderen van groep 5/6 zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de jaarlijkse.. Lees meer»
Puzzelen met taal Zelf een verhaal schrijven? Daar worden de kinderen van groep 5/6 al aardig bedreven in. Op ... Lees meer»
OGO - Creatief circuit met boeken Naast het doen van onderzoek en maken van bijbehorende verslagen en presentaties, was het... Lees meer»
Omkoping? Chantage? Er zijn duidelijke regels over het betreden van de trap. Eén voor richting naar boven en &# ... Lees meer»
Bezoek Vestingval Samen met de leerlingen uit groep 7/8 is groep 5/6 de kunstwerken wezen bewonderen in de... Lees meer»
Onze OGO-reis naar het boekenbal We zijn onze OGO-reis naar het boekenbal begonnen met het instappen in een TARDIS. De... Lees meer»
Proefles schooljudo.nl Van dojo-entertainer Ronald heeft groep 5/6 vandaag een proefles schooljudo gehad. Een... Lees meer»
Wat is dat daar op de muur? Een nieuw gebouw, een nieuwe klas, alles mooi wit en strak. Natuurlijk moet het ook een... Lees meer»
Activiteiten voor Pasen Op de donderdag voor Goede Vrijdag en Pasen is traditiegetrouw de paas high tea op de Van... Lees meer»
Wij zijn goed voor het milieu! Afgelopen vrijdag 1 april, was de eerste dag dat de kinderen van Van Kinsbergenschool met een... Lees meer»
Een roerige vrijdagochtend Het programma van vrijdag werd helemaal op z'n kop gezet. In plaats van de gewone lessen van... Lees meer»
Belangrijke gymles Het begin op de nieuwe school en een lange vakantie zorgen er... Lees meer»
De eerste week achter de rug Na vakantie en verhuizing was het wennen op een nieuwe school. Een nieuw gebouw, nieuwe... Lees meer»
Pagina 1 van 9Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste